Гра Салон краси для школярок

    Оцінка: 1279 очок, Голосів: 292

    Опис Гри:

    Іноді вірна зміна іміджу може змінити долю дівчини, головне вибрати хороший салон краси з справжніми професіоналами, які знають свою справу.

    Суть нашої гри дуже проста. Одного разу, троє найкращих подружок вирішили змінити свій імідж та ще в терміновому порядку його покращити. Щоб більше хлопчиків звернули на них увагу та запрошували на побачення в кіно.

    І ви можете допомогти їм у цьому. Підберіть для кожної з дівчат новий колір волосся і зробіть стильну зачіску. Проведіть ретельну перевірку трьох гардеробів і сформуйте три найбільш вдалі на вашу думку професіональні модні луки. Зробіть все так, щоб наші подружки стали справжніми і ідеальними іконами моди і стилю для всієї школи. І хлопчики з сусідніх класів носили їм портфелі додому і запрошували на побачення.

    Подумайте, як би вам хотілося виглядати в шкільні роки і втілюйте свої думки на цих дівчатках.

    Віртуальні подружки будуть дуже вам вдячні, якщо ви зміните їх звичайний підлітковий стиль на модний і гламурний з використанням всіх можливих функцій. Поновіть гардероб подружок. Ми впевнені що у вас все вийде і ви залишитеся задоволені виконаною роботою.

    Вперед до втілення мрії трьох віртуальних подружок.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам