Гра Підводний салон краси

    Оцінка: 912 очок, Голосів: 215

    Опис Гри:

    Тільки уявіть собі салон краси під водою. А чому б і ні? Адже жителі, які мешкають у воді, так само хочуть виглядати красиво і доглянуто. Особливо якщо ці жителі з хвостами. І не важливо, що у них замість ніг хвости на які не одягнути туфлі на підборах, і хвіст покритий лускою. Дівчата завжди лишаються дівчатами, навіть на водних просторах.

    Вони так само прагнуть виглядати стильно і сучасно, як і мешканки суші. Допоможіть мешканкам морських глибин стати ще більш симпатичнішими і привабливішими русалками. Зробіть їх модними, красивими і щасливими. У ваших руках найкращі творіння морських дизайнерів, які ви можете використовувати на ваш розсуду для створення модних образів. Але, на жаль, ні суконь, ні одягу, ні шорт серед цих нарядів ви не знайдете. Тільки розкішні прикраси, золоті діадеми і, увага, ошатні хвости самих різних кольорів, розмірів і форм плавників. Хіба це не оригінально? Є над чим замислитися і над чим попрацювати.

    Адже русалки не можуть самі визначити який колір хвоста підійде їм найбільше. І яка діадема їм підійде.

    Допоможіть розгубленим русалкам, і зробіть з них королев морської краси.

    Вперед до нових модних образів. Ми впевнені вам буде дуже цікаво грати в нашу гру і спробувати свої сили в створенні морських луків.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам