Гра Шкільна перукарня

    Оцінка: 3172 очок, Голосів: 734

    Опис Гри:

    Школа для підлітків це не тільки місце де доводиться сидіти на не дуже цікавих уроках і робити домашні завдання, але і місце, де можна обмінятися останніми новинками моди і продемонструвати стильні дрес-коди для школярок. А для доповнення шкільного дрес-коду без зачіски ніяк не обійтися. Помилково вважати, що в школі не можливо демонструвати моду і стиль. Насправді все якраз навпаки!

    Саме для школи, дівчатка роблять всі можливі поєднання стилю та моди щоб причепуритись максимально оригінально і помітно. Але, як у житті часто буває, що будь-яку красу, легко зіпсувати не дуже приємною, нечесаною головою. І це так часто буває в такому віці. Вам належить все виправити і створити модну школярку з стильною зачіскою.

    Необхідно вимити шампунем волосся дівчинки, потім викласти їх, випрямити або завити кучерики, і так само, якщо в цьому є необхідність, підфарбувати їх на ваш розсуд.

    Перетворіть пересічну не причесану школярку в мрію всіх хлопчиків з її школи. Зробіть з неї справжню шкільну "зірку". Ми впевнені що у вас все вийде. Вперед за експериментами! Адже в школі так багато не зачесаних дівчаток.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам