Гра Макіяж для школярок

    Оцінка: 1303 очок, Голосів: 299

    Опис Гри:

    Підлітковий вік - це самий прекрасний і водночас жахливий період для дівчаток-школярок. Адже так хочеться бути красивою, а вам весь час докучають ці жахливі прищі.

    От і доводиться нашим дівчатам усіма доступними їй способами наводити красу у себе на обличчі.

    Адже дуже часто в сучасному світі багато красунь користуються послугами професійних стилістів, які роблять їм професійний макіяж. Але є одна проблема цих послуг - їх вартість. Адже для звичайної школярки, такі послуги фахівців будуть дуже дорого коштувати і часто є не доступними. Адже і маленьким красуням в шкільному класі, так хочеться виглядати дуже красиво, щоб всі хлопчики зі школи звертали увагу саме на неї.

    Макіяж - це дуже важлива частина впевненості і привабливості кожної дівчини. І на скільки, він вірно підібраний до типу вашого обличчя, а також залежно від того куди ви збираєтесь, залежить популярність і привабливість особи, яка його зробила.

    Проте, коли школярка збирається до школи, робити дуже яскравий і зухвалий макіяж не можна в жодному випадку. Адже це може спричинити за собою похід батьків у кабінет до директора школи.

    Вашим завданням у нашій грі "Макіяж для школярок" буде створення акуратного макіяжу для нашої віртуальної школярки, щоб зроблений вами макіяж освіжив зовнішність але при цьому не впадав в очі її вчителям.

    Ми впевнені, що ви обов'язково впораєтеся з цим поставленим завданням. Бажаємо вам удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам