Гра Людина і Годзілла в стилі Майнкрафта

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Гра Людина і Годзілла в стилі Майнкрафта

    Опис Гри:

    Багато хто з нас напевно дивилися фільм про Годзіллу – величезна тварина нападає на затишний світ людини, руйнуючи все на своєму шляху. Та вже як тут не запанікувати. Але паніка не завжди хороший порадник, і хаотичні дії навряд чи допоможуть комусь впоратися з непростим завданням. Звичайно, офіційні власті роблять все, щоб зупинити Годзіллу і припинити масові вбивства і руйнування. А ми, дивлячись фільм з екранів телевізорів і моніторів комп'ютера, вважаємо себе розумнішими за всіх, і дає поради героям. «Ні, - кричимо ми, - не ходи туди». Або: «Дурень, треба діяти не так».

    Але хто знає, як би вчинили ми, якщо б опинилися в ситуації, з якою зіткнулися головні герої.

    Зараз є шанс дізнатися, як би ми діяли. На щастя, Годзілла гиганскими розмірів на нас нападати не збирається, все буде проходити в режимі онлайн-гри «Годзілла або Людина».

    Тут ми зможемо вибирати на чиєму боці будемо перебувати – ви зможете зіграти партію як за тварину, так і за звичайної людини. Краще, звичайно, спробувати обидві сторони конфлікту, зумівши виграти і там, і там.

    Відмінна графіка допоможе вам подивитися на ситуацію з максимальною реалістичністю. Ну що ж, прийшов час перевірити себе у справі і зіграти в цю захоплюючу гру. Почнемо прямо зараз?

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам