Гра Стратегія: Велетні і гноми

    Ігри » Ігри стратегії » Гра Стратегія: Велетні і гноми
    Оцінка: 752 очок, Голосів: 179

    Опис Гри:

    Гноми і гіганти ніколи не будуть жити пліч-о-пліч. У них постійно якісь конфлікти і битви, навіть цілі війни. Ви належите до категорії гномів. Це гірський працьовитий народ, який володіє ковальською справою на вищому рівні. Вони накопичують золото, срібло, коштовні камені та інші коштовності. Потім вони можуть вкладати багатства у військові потреби, якщо того вимагатиме ситуація.

    Сьогодні варвари намагаються пробитися до потужного замку. Тобі потрібно чинити опір, щоб вони не завоювали твоє царство. Потрібно буде використовувати спеціальні захисні вежі. Встигай будувати вежі, а на них посилати охорону зі зброєю. Будівлі можна також обладнати гарматами, все залежить від кількості твоїх коштів і від обраної стратегії. Ворогові будуть протистояти маги, лучники, умілі лицарі.

    На горизонті періодично будуть видні і гіганти власними персонами. Це страшні механічні велетні неймовірних розмірів. Вони тільки й можуть, що сіяти руйнування. Постарайся використовувати всі можливі сили, щоб удосконалювати технології і будувати більш ефективні вишки. Вони допоможуть тобі протистояти ворогові і розбити його.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам