Гра Стратегія: Військові проти піратів Карибського моря

    Ігри » Ігри стратегії » Гра Стратегія: Військові проти піратів Карибського моря
    Оцінка: 822 очок, Голосів: 194

    Опис Гри:

    Раніше піратів боялися тільки ті, кому волею долі доводилося плавати по океану або морю. А зараз корсари наводять страх навіть на тих людей, хто все життя проводить на суші. Бандити з моря постійно нападають на міста з мирним населенням. Армія тільки й встигає відбивати численні атаки. Твоя роль у цій грі - очолити військових, які протистоять піратам Карибського моря.

    Битися доведеться на рівнині, яка поділена на смуги. Кожна зі смуг являє шлях не тільки до ворога, але і до вас. Корсари постійно наступають, і не по одній дорозі, а відразу кількома. Тобі потрібно буде вирішити, які види військ наймати. Пам'ятай, що ти вкладаєш в це золото, а всі ресурси обмежені. Коштовності можна повернути тільки в разі перемоги. Кожен убитий ворог - це трохи золота, яке повернулося в казну. Чим більш небезпечний ворог, тим більше прибутку за його голову ти отримаєш.

    Спочатку ти можеш вибирати тільки з трьох типів солдатів: прості лицарі без коней, лучники, кіннота. Піші солдати - не кращі воїни. У них мало сили і витривалості, а значить, вони не зможуть вбити багато ворогів і відбивати атаки довгий час. Стрільці стріляють в корсарів на відстані. Але, якщо противнику вдалося до них підійти, лучники абсолютно марні і безпорадні. На них немає броні, тому контакт з ворогом на близькій дистанції завжди закінчується перемогою піратів. Самим практичним типом військ є кіннота. На таких не шкода і золото витратити!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам