Гра Стратегія: Армія епохи

    Ігри » Ігри стратегії » Гра Стратегія: Армія епохи
    Оцінка: 472 очок, Голосів: 117

    Опис Гри:

    Мабуть, у давні-давні часи також могли б існувати війська, що складаються з динозаврів і доісторичних людей. Чи можете ви припустити, що за часів неандертальців військова організація була на висоті?

    Тільки уявіть, що багато століть назад на Землю приземлився космічний метеорит. І на ньому було, звичайно ж, інопланетне життя, яке не сприймає інших форм життя навколо. Ці монстри обов'язково б спробували знищити всіх людей. Якщо б протистояння тривало до сьогодні, обидві сторони вдосконалювали б засоби оборони і вигадували нові методи нападу.

    Вам пропонується створити власну армію, будувати стратегічно важливі будівлі і посилати на битви воїнів. До локації ворога добратися не так просто, її захищає безліч солдатів-супротивників. Причому частина з них ходить по землі, а частина літає і знищити їх не так просто, як ви думали. Якщо ваші справи будуть кепські і відчуєте, що вже програєте, використовуйте супер атаку. Ваш досвід буде накопичуватися в процесі гри, що дозволить вам розвинутися до наступної епохи. Чим швидше розвиваєшся - тим вище твої шанси стати абсолютним переможцем. Почніть з часів, коли не було зброї, і доводилося використовувати важкі предмети зі сфери природи. І поступово перейдіть до часів, де технології майбутнього торкнулися в тому числі розробки зброї. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам