Гра Стратегія: Ліга хаосу

    Ігри » Ігри стратегії » Гра Стратегія: Ліга хаосу
    Оцінка: 394 очок, Голосів: 104

    Опис Гри:

    Серед тих, хто воює, завжди будуть підрозділи з завищеною самооцінкою, які відчувають або уявляють свою перевагу над іншими. Вони не один рік тренуються і спеціально готуються, тому назвати їх поганими бійцями просто язик не повертається. Одне з угруповань такого плану називається Ліга хаосу. Вони мріють про те, що незабаром весь світ буде належати саме їм.

    Тобі необхідно очолити Лігу. От і чудово. Було б у сто разів гірше, якщо б потрібно було боротися проти неї. Будьте відповідальним і суворим командиром. Потрібно грамотно керувати армією. Краще всього, якщо в перших лініях бою завжди будете присутні ви особисто. В головному герої таїться найбільша потужність. Варто не просто стріляти по ворогу залп за залпом, а продумати стратегію.

    Потрібні будуть гроші, причому чимало, а також додаткові війська. Ви не можете з кількома десятками солдатів йти на ворога, сподіваючись, що стрілянина з їх гармат вас не зачепить. На вашій базі постійно знаходяться роботи, які проводять роботи, які приносять ресурси. Дорогоцінні кристали вам знадобляться. На ці кошти можна буде купувати воїнів для своєї армії. Доведеться вибирати їх з декількох видів воїнів. У суперника також не один вид солдатів. На нових територіях чекають нововведення. У процесі бою ви будете заробляти певну кількість очок. Їх можна вкладати в поліпшення своїх власних можливостей і сил.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам