Гра Лучник Білка проти Монстрів: Захист Горішків

    Ігри » Ігри Стрільба з Лука » Гра Лучник Білка проти Монстрів: Захист Горішків

    Опис Гри:

    Хочеш непогано провести час? Тоді ласкаво просимо в гру Defend Your Nuts, де тебе чекають неймовірні пригоди, цікаві добрі герої і злі вороги. Сюжет гри динамічний, незвичайний і непередбачуваний. Тобі обов'язково сподобається проводити тут час, і ти будеш повертатися сюди знову і знову.

    Отже, почнемо. Злісні тролі, страшні скелети і інші представники нечистої сили напали на білку. Наша героїня все літо збирала горіхи, щоб було що їсти взимку. А ці тварюки не працювали під час теплого часу року, зате вони дізналися, що білка працювала, і вирішили вкрасти всі її запаси. Білка не може просто так розпрощатися з горіхами, тому що ризикує померти з голоду. Допоможи відновити справедливість!

    Білка також не ликом шита. Вона встигла запастися зброєю. Тепер у неї є цибуля, базука і інше рушницю, з яким вона дуже навіть непогано справляється. Всі твої сили повинні бути спрямовані на знищення ворогів. Зроби все можливе, щоб запаси білки залишилися в неї. Не дай ворогові жодного шансу поживитися на шару. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам