Гра Гонитва за горіхами

    Оцінка: 557 очок, Голосів: 143

    Опис Гри:

    Напевно ви не один раз спостерігали за білкою в парку. Ця руда красуня ні хвилини не сидить без діла. Вона шукає смачні горішки а потім з великим задоволенням їх їсть або ж активно ховає в надійне місце.

    Смішна мультяшна гра "Гонитва за горіхами" героїнею якої є невгамовна білка. Як і в житті, так і у грі білка зайнята важливою для неї справою - збиранням продовольства на холодну зиму. Вона скаче по лісі в пошуках улюблених горішків і обирає найсмачніші.

    Допоможіть білочці зібрати ці горішки, і як можна більше, а також як можна швидше. Вам необхідно звернути увагу на те, що це буде не просто. Так як в лісі багато хижих звірів, таких як тигри і дикобрази, які можуть нашкодити маленькій тварині. Крім небезпечних звірів, в лісі безліч водойм і ям-пасток, одним словом, небезпек в казковому лісі вистачає що б зашкодити білці заготовити їжу на зиму. Але наша героїня так само не ликом шита, вона майстерно вміє здійснювати запаморочливі стрибки, при натисканні на пробіл, і відстрілюватися, як досвідчений снайпер, в своїх кривдників з горіхами задопомогою кнопки Z. Голими лапами нашу руду красуню не візьмеш. Але без вашої допомоги їй не обійтися. Адже тільки від вас залежить її майстерність.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам