Гра Рейнджери Самураї тренуються в лісі

    Ігри » Ігри Рейнджери Самураї » Гра Рейнджери Самураї тренуються в лісі
    Оцінка: 2092 очок, Голосів: 489

    Опис Гри:

    В нашій цікавій та оригінальній грі "Рейнджери Самураї тренуються в лісі" наших відважних рейнджерів самураїв знову чекають нові захоплюючі пригоди, і страшенні негідники і лиходії, і також злодійські підступні поплічники, які весь час хочуть догодити їхньому господарю і створити вам багато проблем. Тільки є одна маленька проблемка, з часів попередніх небезпечних битв наших відважних рейнджерів самураїв зі злом пройшло вже дуже багато часу і наші герої вже встигли призабути їх бойові навички і стати більш уразливими перед ворогами. Цю ситуацію необхідно дуже швидко виправляти в нашій грі "Рейнджери Самураї тренуються в лісі".

    А для того, щоб наші відважні і сміливі супергерої рейнджери самураї знову підготувалися до битв і оволоділи в ідеалі всіма бойовими мистецтвами, наші герої відправляються на дуже секретну тренувальну базу, яка розміщується в великому лісі.

    У нашій грі "Рейнджери Самураї тренуються в лісі" вам необхідно допомогти кожному з наших відважних рейнджерів самураїв підготуватись до небезпечних битв і пройти всі тренувальні випробування і набрати якомога більше сил перед дуже важливою битвою зі злом і звичайно ж в ній здобути перемогу!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам