Гра Рейнджери Самураї захищають місто

    Ігри » Ігри Рейнджери Самураї » Гра Рейнджери Самураї захищають місто
    Оцінка: 1283 очок, Голосів: 303

    Опис Гри:

    Дуже небезпечний лиходій Ксандред знову готує нове вторгнення своєї дуже величезної армії на нашу зелену планету Землю. Але на цей раз цей лиходій використовує розгалужену мережу порталів, через яку він потрапляє зі свого віртуального світу в наш людський. І тільки ви можете не допустити здійснення його дуже підступних планів щодо нашої планети. У нашій грі "Рейнджери Самураї захищають місто" вам необхідно очолити справжню команду відважних рейнджерів самураїв. Вам доведеться використовувати зорби для того, щоб назавжди зруйнувати портали негідника, поки вони не використовуються на повну можливу потужність, а заодно і знищити якомога більшу кількість воїнів Ксандреда.

    Злий Ксандред проживає на морському судні, яке пливе по річці демонів. Ця річка дає демонам сили для того, щоб жити і втративши з нею зв'язок, демони втратять свої сили і здібності і їх буде дуже легко перемогти.

    Покажіть себе в нашій грі "Рейнджери Самураї захищають місто" справжнім ватажком рейнджерів самураїв і зробіть все що від вас вимагається і необхідно для того, щоб місто було захищене, а портал лиходія Ксандреда був завжди закритий і зруйнований. Ми впевнені, що тільки з вашою допомогою відважні рейнджери самураї здобудуть свою перемогу у нашій грі "Рейнджери Самураї захищають місто".

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам