Гра Рейнджери Самураї в шалених мотогонках

    Ігри » Ігри Рейнджери Самураї » Гра Рейнджери Самураї в шалених мотогонках
    Оцінка: 560 очок, Голосів: 140

    Опис Гри:

    Відпочинку потребують всі і виключенням не стали наші відважні і дуже сміливі герої рейнджери самураї. Адже всі повинні відпочивати і набиратися сил, в тому числі і наші герої, які втратили свої сили більше за інших, адже вони захищають людство від кривавих посягань лиходіїв на землі. А останнім часом наші відважні герої стали захоплюватись перегонами на мотоциклах, і весь вільний час приділяють цьому новому захопленню, на яке витрачають дуже багато часу. І навіть проводять екстремальні та небезпечні перегони на своїх улюблених байках!

    У наш грі "Рейнджери Самураї в шалених мотогонках" вам необхідно зробити свій вибір на одному з наданих в наш грі герої. Після того, як ви зробите цей дуже важкий вибір, сідайте на мотоцикл - і вперед до перемог. Обженіть всіх ваших суперників, які наважаться вийти змагатися з вашим відважним героєм з рейнджерів самураїв. Пройдіть всі траси ідеально без яких-небудь пошкоджень, і покажіть клас у швидкій їзді.

    Нашу гру "Рейнджери Самураї в шалених мотогонках" робить особливою ще й наявність системи досягнень, які відкриваються лише якщо гравцеві вдасться виконати якийсь дуже унікальний трюк і всіх здивувати.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам