Гра Рейнджери Самураї охороняють місто

    Ігри » Ігри Рейнджери Самураї » Гра Рейнджери Самураї охороняють місто
    Оцінка: 1186 очок, Голосів: 276

    Опис Гри:

    Знову для наших відважних рейнджерів самураїв є дуже небезпечне але важливе завдання. Адже доля нашої планети виявляється в їх руках, так як справжній негідник майстер Ксандред посилає свої кровожерливі орди найлоков на місто, і намагається знищити його з лиця Землі.

    В нашій новій дуже динамічній і яскравій грі "Рейнджери Самураї охороняють місто" вам необхідно перешкодити цьому лиходієві здійснити його підступний план і врятувати місто від загрози, яка нависла над його вулицями.

    А перешкодити цьому лиходієві можуть тільки справжні відважні герої, якими і є наші рейнджери самураї, і звісно без вашої допомоги їм не обійтися. Тільки під вашим чуйним керівництвом і керуванням у них є величезний шанс здобути перемогу над кровожерними ордами випущеними майстром Ксандредом.

    А для того, щоб зупинити нависле вторгнення на місто, вам необхідно споруджувати в стратегічно важливих місцях дуже високі башти, які будуть стріляти по наступаючим на вас ворогам. І кожна з цих веж, дуже оригінальна і має власні сильні і слабкі сторони. Так само варто нагадати вам, що ви будете отримувати свої очки за кожного вбитого вами монстра, які в подальшому ви можете витратити на поліпшення ваших фортифікацій у нашій грі "Рейнджери Самураї охороняють місто".

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам