Гра Рейнджери Самураї назавжди!

    Ігри » Ігри Рейнджери Самураї » Гра Рейнджери Самураї назавжди!
    Оцінка: 2391 очок, Голосів: 546

    Опис Гри:

    Чергові дуже захоплюючі пригоди ваших улюблених героїв з популярного серіалу вже чекають на вас в нашій захоплюючій грі "Рейнджери Самураї назавжди!". І знову головним лиходієм, який створює постійні неприємності для наших героїв виступає Ксандред. Він знову поставив перед собою чергове нездійсненне завдання і загрожує безпеці всього світу. Його підступним планам можуть протистояти тільки загін наших віртуальних могутніх рейнджерів самураїв, які вже точно зможуть зупинити цього негідника і остаточно здобути перемогу. Але без вашої допомоги нашим героям буде дуже важко. Тому прєднуйтесь до нашої гри "Рейнджери Самураї назавжди!" прямо зараз і починайте ваш спільний бій з нашими відважними рейнджерами самураями.

    У кожного з доступних в грі "Рейнджери Самураї назавжди!" персонажів є своя дуже небезпечна і унікальна зброя, а також в кожного свій власний стиль бою, так що вибираючи будь-кого з наших супергероїв варто це врахувати.

    Коли ви вже визначтесь з вибором вашого героя, то будете готові почати ваш бій у нашій грі "Рейнджери Самураї назавжди!" і бийтеся з полчищами ворогів в ім'я порятунку всього людства на Землі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам