Гра Рейнджери Самураї їздять на джипі

    Ігри » Ігри Рейнджери Самураї » Гра Рейнджери Самураї їздять на джипі
    Оцінка: 510 очок, Голосів: 128

    Опис Гри:

    У кожного героя є свої супермашини і чим більше за статусом герой, тим і машина у нього повинна бути більша і, звичайно ж, крутіша.

    Девізом наших відважних і дуже сміливих рейнджерів самураїв завжди була тільки одна фраза - "Вперед, могутні рейнджери!", і ця фраза чудово описує нашу гру "Рейнджери Самураї їздять на джипі".

    Все що вам необхідно буде робити в нашій грі "Рейнджери Самураї їздять на джипі" - це керуючи дуже величезним джипом, гнати що є тільки сили вперед, при цьому встигаючи збирати бонуси, які будуть зустрічатися на шляху вашого відважного героя. А також, акуратно заїжджайте на гірки, для того, щоб випадково не привернутись і не розбити дорогий і улюблений для вашого героя автомобіль.

    Те, що відрізняє нашу гру "Рейнджери Самураї їздять на джипі" від безлічі інших подібних ігор, це дуже якісна і дуже детальна графіка і красиві ефекти, які супроводжують гравця протягом усієї гри "Рейнджери Самураї їздять на джипі".

    Не втрачайте часу дарма і швидше приступайте до нашої захоплюючої гри "Рейнджери Самураї їздять на джипі" і будьте впевнені, що в нашій грі ваш час мине непомітно, але при цьому дуже цікаво і динамічно.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам