Гра Рейнджери Самураї: Битва на двох!!

    Ігри » Ігри Рейнджери Самураї » Гра Рейнджери Самураї: Битва на двох!!
    Оцінка: 1251 очок, Голосів: 301

    Опис Гри:

    Веселіше все робити вдвох, навіть воювати з вашими противниками і бандитами, як у нашій грі "Рейнджери Самураї: Битва на двох". Адже по одному справжні рейнджери самураї не ходять і не воюють. Вони і так весь час перебувають у протистоянні з силами зла, так що, навіть коли вони опиняються удвох, бій виходить не дуже рівним і напруженим. Але все ж, як колись співав знаменитий співак Висоцький: "сьогодні мій друг захищає мені спину - а отже, і шанси рівні".

    Так і в нашій грі "Рейнджери Самураї: Битва на двох". Вам належить управляти одним з відважних і сміливих рейнджерів самураїв, а другий рейнджер буде вам допомагати у вашій боротьбі! Управляйте переміщеннями вашого відважного героя за допомогою клавіш зі стрілками і починайте вашу атаку на ворожі війська, натискаючи для цього пробіл. Але майте на увазі, що коли ви будете вести ближній бій - пробіл це помах мечем, а в дальньому бою - пробіл - це постріл.

    Все досить зрозуміло і дуже захоплююче для того, щоб ви прямо зараз почали грати в нашу гру "Рейнджери Самураї: Битва на двох" і проводити бій відразу з двома дуже відважними і сміливими рейнджерами самураями, які тепер в нашій грі ведуть подвійну гру для того, щоб легше було перемогти їх супротивника.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам