Гра Рейнджери Самураї захищають морську базу

    Ігри » Ігри Рейнджери Самураї » Гра Рейнджери Самураї захищають морську базу
    Оцінка: 639 очок, Голосів: 159

    Опис Гри:

    У кожних супергероїв існує кілька дуже секретних місць і баз, на яких вони проводять своє навчання, проживають і на яких розміщуються їх склади зі зброєю. Всі ці місця можуть розміщуватися як поруч один з одним, так і в самих різних частинах нашої планети. Одна з таких секретних баз наших супергероїв відважних і сміливих рейнджерів самураїв розміщена на морі. І в нашій грі "Рейнджери Самураї захищають морську базу" вам доведеться допомогти нашим героям врятувати її від нападу ворогів.

    Підступні і дуже неприємні лиходії дізналися про те, де знаходиться дуже секретна підводна база наших головних героїв рейнджерів самураїв, і тепер вони готують напад! На щастя наших відважних героїв, їх секретна база дуже добре укріплена і до неї не так-то й просто пробратися, а особливо, якщо вона під охороною самого відважного з рейнджерів - червоного рейнджера.

    У нашій грі "Рейнджери Самураї захищають морську базу" ви зобов'язані допомогти цьому героєві впоратись з дуже небезпечними атаками декількох хвиль кровожерливих монстрів і навіть акул і в що б то не було, зберегти базу в цілості й схоронності перед вашою фінальною битвою з акулою-босом.

    Вперед, до нашої гри "Рейнджери Самураї захищають морську базу" і у вас все обов'язково вийде!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам