Гра Рейнджери: Вогняна гонка

    Ігри » Ігри Рейнджери Самураї » Гра Рейнджери: Вогняна гонка
    Оцінка: 735 очок, Голосів: 182

    Опис Гри:

    Криваві лиходії напали на рідну базу наших відважних героїв рейнджерів самураїв, в той час, коли вони з усіх сил боролися на іншому кінці міста. І тепер нашим відважним героям у що б то не стало, необхідно встигнути на їх базу, і зробити це вони повинні блискавично поки ще не пізно і є що рятувати! І як тільки наші сміливі рейнджери самураї заскочили в свої зорди, як у них почались чергові проблеми. Їх шлях перегородили випущені цими кривавими лиходіями вогняні кулі, які можуть врізатись у наших героїв і вбити прямо на місці. І тут вже не до думок про улюблену базу, адже їх життю загрожує велика небезпека.

    І тільки у ваших силах в грі "Рейнджери: Вогняна гонка" допомогти доставити зорди відважних лицарів самураїв на їх рідну базу в цілості й схоронності, а головне, щоб це відбулося вчасно і вони встигли відбити їх базу від окупантів.

    Вперед до нашої гри "Рейнджери: Вогняна гонка" і швидше поспішайте на допомогу нашим відважним героям. Їх життю загрожує велика небезпека і тільки ви зможете їм допомогти як справжній професіонал у бойових сутичках з жахливими монстрами, для яких немає нічого святого і вони не остановляться ні перед чим.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам