Гра Рейнджери Самураї бігають хто далі

    Ігри » Ігри Рейнджери Самураї » Гра Рейнджери Самураї бігають хто далі
    Оцінка: 519 очок, Голосів: 127

    Опис Гри:

    Швидкий біг для кожного з супергероїв рейнджерів самураїв є дуже важливим, що дозволяє нашим героям здійснювати дуже швидкі напади на ворогів.

    У даній крутій грі "Рейнджери Самураї бігають хто далі" вам необхідно буде пробігти по території, яка зайнята ворожими військами, не викликаючи ніяких бійок та інших можливих неприємностей, які так часто зустрічаються на шляху у наших відважних героїв рейнджерів самураїв.

    Наш головний герой гри "Рейнджери Самураї бігають хто далі" повинен бігти по прямій і лише іноді йому назустріч дуже несподівано будуть вискакувати різні противники і вороги. Вашим головним завданням буде - ухилитися від всіх таких неприємних несподіванок і небажаних зустрічей, а також втекти з цієї халепи недоторканим і не увязанним в бійку між ворогуючими сторонами. Чим більше вам вдасться протриматись без різного роду труднощів, тим більше ви можете отримати очок за гру.

    Так що вперед, зберіться з вашими ігровими силами і приготуйтесь використовувати вашу дуже швидку реакцію на всю котушку для того, щоб здобути перемогу в нашій грі "Рейнджери Самураї бігають хто далі".

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам