Гра Керуй військовою операцією: відчуй себе справжнім полководцем!!

    Ігри » Ігри Танки » Гра Керуй військовою операцією: відчуй себе справжнім полководцем!!
    Оцінка: 1871 очок, Голосів: 452

    Опис Гри:

    Бути звичайною воякою - не складно: стріляй собі, як тільки бачиш ворога і слухай накази начальства. Але війною керують не солдати, а генерали. Чи ти зможеш впоратися з цим завданням? Перевір свої сили в грі Керуй військовою операцією! Бути може, ти і є - природжений генерал.

    Гра Керуй військовою операцією починається з короткої пам'ятки для генерала. На зім'ятих листочках паперу, замащених кавою, написано, що від тебе потрібно, щоб виграти. Також на одному з листочків, олівчиком накидана карта ворожих територій. Вибирай по черзі зони, позначені на карті, і вирушай з місією.

    В твоєму підпорядкуванні мінімум три танки. Командуєш ними виключно ти: сам групируєш їх, віддаєш накази до переміщення або до атаки. За ними ти спостерігаєш з свого генеральського посту, тому вся територія битв розкривається перед тобою, як на долоні. Головні цілі - це звільнення всіх зон карти від ворогів і розміщення на них своїх власних баз. А от як ти цього досягнеш і з чим повернешся, з трофеями або з втратами - залежить виключно від твого таланту.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам