Гра Таємниця Загадкової Лабораторії

    Ігри » Ігри Таємниці » Гра Таємниця Загадкової Лабораторії

    Опис Гри:

    чи Боїшся ти бути одним? Наприклад, коли батьки йдуть в гості, і ти повинен перебувати в будинку або квартирі один до півночі? Тоді здається, що монстри дійсно проживають під твоїм ліжком, а в кімнатах ходять привиди – знайома ситуація? Гра Being One допоможе тобі пережити такі відчуття. Тільки от ти знаходишся не в себе вдома. Тут все набагато жорсткіше.

    загалом, ти відкриваєш очі, і розумієш, що приміщення, в яке ти потрапив, незнайоме тобі. Трохи відійшовши від шоку, твій мозок усвідомлює, що ти – в лабораторії. Ще деякі причини дали тобі зрозуміти, що тут ти не в якості вченого знаходишся, а в ролі людини, над яким ось-ось будуть проводити випробування.

    Так, щоб твоє життя не перетворилася в суцільне пекло найближчим часом, потрібно терміново вибиратися з приміщення. До того ж, тобі пощастило, адже поблизу нікого немає. Це означає, що ти отримуєш шанс на свободу, і дуже нерозумно їм не скористатися прямо зараз. Шляхом вирішення кількох завдань добудь собі свободу, чого б тобі це не коштувало! І більше не потрапляй у такі ситуації, тому що ще невідомо, чи пощастить тобі наступного разу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам