Гра творець трансформерів

    Ігри » Ігри Трансформери і Оптімус Прайм » Гра творець трансформерів
    Оцінка: 812 очок, Голосів: 205

    Опис Гри:

    Напевно ви давно мріяли про можливості зробити самостійно такого трансформера, якого ще ніхто ніколи не робив до вас. Зараз у вас є реальна можливість втілити свою мрію у нашій грі "Творець". Виходячи із суті гри, вам доведеться зібрати такого трансформера, якого ви вже давно собі уявляли і яким, на ваш погляд, повинен бути трансформер.

    Вам варто дуже серйозно поставитися до вашої місії і взятися за створення вашого героя продумавши все до найменшої деталі. Починайте будівництво вашого трансформера і створіть такого робота, який би був схожий на еталон.

    У даній грі вам доведеться натискати на піктограми і вибирати самі різноманітні варіанти зброї, броні та інших деталей. Коли ви виберете всі ці деталі, ви зможете навіть накладати поверх текст з назвою вашого трансформера. Після того, як вашого трансформера буде створено, ви зможете роздрукувати отриманий вами результат і показати його вашим знайомим. Також, у вас буде можливість дуже легко повернути все в початкову вихідну форму і робити так, як ви вважаєте за потрібне.

    Приступайте до нашої гри і ви зможете створити унікального в своєму роді трансформера, якого ще ніхто ніколи не бачив.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам