Гра конструктор трансформерів

    Ігри » Ігри Трансформери і Оптімус Прайм » Гра конструктор трансформерів
    Оцінка: 871 очок, Голосів: 225

    Опис Гри:

    Створювати справжніх і унікальних трансформерів - це дуже захоплююча і цікава справа в якому може прийняти участь будь-який гравець. Для цього доведеться просто почати грати в нашій новій онлайн-грі "Конструктор".

    Гра "Конструктор" - це дуже цікава і захоплююча гра по збірці трансформера вашої мрії. Причому, дана гра досить унікальна, адже на виході гри у вас вийде трансформер, який буде єдиним у своєму роді і двійників у нього не буде.

    У нашій грі "конструктор" доступні неймовірні деталі і відмінна їх реалізація. Після того як ви переглянете всі можливі деталі, які ви можете використовувати у реалізації ваших ідей, ви зможете застосувати їх на вашому трансформері. Для вибору деталей, вам доведеться проклацати по синім колам в правому верхньому куті екрану і ви зможете вибирати фізичний каркас робота. Таким чином у вас буде можливість приступити до його прикрашення в той колір і палітру кольорів, яка на вашу думку буде ідеально підходити для створеного вами трансформера. Уся палітра кольорів буде доступна вам протягом всієї гри, і у вас буде величезний вибір різноманітних кольорів.

    Починайте створення трансформера вашої мрії прямо зараз!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам