Гра модернізація трансформерів

    Ігри » Ігри Трансформери і Оптімус Прайм » Гра модернізація трансформерів
    Оцінка: 918 очок, Голосів: 228

    Опис Гри:

    Прогрес не стоїть на місці, і кожен день наші вчені вигадую все нові і нові вдосконалені деталі для наших машин, які значно полегшують наше життя. Пропонуємо вам в нашій новій грі "Модернізація" спробувати себе в ролі такого собі модного модернізатора, але тільки для трансформерів.

    У нашій грі "Модернізація" вам необхідно одягнути справжнього трансформера! Думаєте це неможливо і марно? Зовсім ні. Спробуйте і ви самі в цьому переконаєтеся! Крім того, ви весь цей час бачили нецікаві одягалки для дівчат, які не вражали своєю суттю. Але часи змінюються, і зараз у вас є унікальна можливість втілити вашу мрію і створити такий образ для трансформера, про якого ви вже давно мріяли, але ні як не могли самостійно це зробити.

    У даній грі вам доведеться підібрати деталі самих різних кольорів для вашого трансформера. При чому, тут ви можете фантазувати і проводити експерименти. Руки ви можете зробити одного кольору, ноги іншого, а тулуб взагалі третього. У цьому й полягає сенс даної гри "Модернізація".

    На жаль, гра фотографувати створеного вами персонажа не вміє, тому вам доведеться навчитися робити скріншоти самостійно для того, щоб зберегти ваше творіння.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам