Гра Ватажок Десептиконів проти трансформерів

    Ігри » Ігри Трансформери і Оптімус Прайм » Гра Ватажок Десептиконів проти трансформерів
    Оцінка: 3426 очок, Голосів: 788

    Опис Гри:

    Напевно ні в кого не виникає сумнівів про нереальну силу і можливості трансформерів. Адже дані залізні гіганти неодноразово доводили свої можливості, якими навряд чи зможуть похвалитися які-небудь інші персонажі з віртуальних ігор, однак це ні скільки не виправдовує їхні дії у цій новій битві, яка виявиться набагато складнішою і небезпечнішою ніж попередні їхні битви, адже проти наших відважних героїв будуть виступати найсильніші керівники сил між планетного зла. Ці негідники, в черговий раз вирішили спробувати поневолити все людство і використовувати нашу планету в своїх цілях.

    Вам необхідно бути готовим до нереальних і несподіваних вчинків, яких ви раніше ніколи не планували робити, проте без яких вам не вдасться перемогти в новому проекті і врятувати Землю з її мешканцями від жахливої долі, яку їм підготували негідники.

    У нашій грі "Ватажок Десептиконів" вам з кожним новим рівнем і завданням буде все складніше проходити гру, адже складність гри буде все збільшуватися. Але не варто хвилюватися, адже перед вами стоїть дуже відповідальна місія по порятунку нашої планети, так що зберіть усі свої сили і починайте позаземний бій з окупантами.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам