Гра Вагітна Мама: Одевалка

    Ігри » Ігри Вагітні » Гра Вагітна Мама: Одевалка

    Опис Гри:

    Вагітність – це найкращий період у житті кожної дівчини. Адже довгі дев'ять місяців жінка чекає появи на світ дитини. Однак такий довгий проміжок часу зовсім не повинен відкласти на неньці друк не доглянутості за собою. Гра Стильна Майбутня Мама розповість тобі про те, що як жінки навіть стільки пікантному становищі намагаються залишатися жіночними, доглянутими і неперевершеними.

    Так, вагітна – це не вирок. Вагітні також намагаються всіма правдами і неправдами виглядати так, як це було до появи кругленького животика. Всі майбутні матусі мріють про красиві і елегантних вбраннях, адже це запорука не тільки гарного вигляду, але і гарантія завжди піднятого настрою жінки.

    У цій грі ти будеш займатися одним з найулюбленіших справ – підбирати гардероб вагітної жінки. Дружина з чоловіком вирішили відправитися на прогулянку. Але, як це й трапляється в більшості випадків, жінка й гадки не має, що ж їй такого надіти, щоб наряд підкреслив її цікаве положення. У тебе є в розпорядженні гардероб, який складається з безлічі самих різних речей. Тобі потрібно запропонувати матусі кілька прогулянкових варіантів одягу, і тоді парочка зі спокійною душею зможе відправитися на прогулянку в парк. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам