Гра Вагітна Мама: Прибирання Вітальні

    Ігри » Ігри Вагітні » Гра Вагітна Мама: Прибирання Вітальні

    Опис Гри:

    Вагітність – це не тільки прогулянки в парку та покупки для майбутнього малюка. Матусі так само повинні виконувати свої домашні обов'язки, як вони це робили і до цікавого положення. У грі Вагітна Прибирає Вітальню ти побачиш, як дівчина з великим животом робить прибирання. Однак ти будеш не тільки спостерігати за цим процесом, але і приймеш в ньому безпосередню участь, адже все-таки бідоласі трішечки важко нагинатися, щоб протерти пил тут або там, наприклад, і ряд інших моментів.

    Отже, наша головна героїня повинна ось-ось поїхати в пологовий будинок. Але вона настільки гарна господиня, що не може залишити будинок не прибраним. Вона бажає, щоб її приїзду додому все тут блищало, щоб малюк міг переступити поріг ідеально чистого будинку. Почавши роботу, дівчина зрозуміла, що не так це просто зробити. Тому вона просить тебе про допомогу. Допоможеш?

    Їсть тільки одне але – часу у тебе практично в обріз. Встигнеш ти вписатися в шістдесят секунд? В принципі, раз вже ти берешся за справу, то вибору перед тобою особливого не залишається. Потрібно вкластися у відведений час, а то майбутня матуся постійно буде переживати через бардак в квартирі. А нервувати в її становищі, як ти знаєш, не добре. Тому починай швидше. Але і тобі не варто сильно переживати, якщо ти не прибереш секунда в секунду. Гра завжди тобі дасть додаткову можливість виправитися. Для цього лише потрібно заслужити авторитет і показати себе з кращого боку.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам