Гра Догляд і Допомогу для Вагітної Жінки

    Ігри » Ігри Вагітні » Гра Догляд і Допомогу для Вагітної Жінки

    Опис Гри:

    Як багато ти знаєш про вагітність? Так, це нелегкий і навіть важкий, проте такий щасливий процес в житті кожної жінки, тому що він закінчується появою нового члена сім'ї. У грі Допомога Вагітній ти дізнаєшся деякі нюанси цікавого положення.

    Не секрет, що вагітні жінки потребують особливого догляду. А ще вагітні такі вибагливі. То їх на солодке тягне, то на солоненьке, а то й зовсім на гірке з солодким. Як би там не було, потрібно потурати всім вимогам жінки, яка готується стати матір'ю. Саме цим ти і будеш займатись найближчим часом.

    Але не все так гладко відбувається в житті вагітних. Іноді жінкам дійсно стає погано, і тоді потрібно знати, яку допомогу слід чинити в тому чи іншому випадку. Щоб довго не розповідати, скажемо тільки, що тобі потрібно забезпечити максимальний догляд вагітної жінки. Сюди можна сміливо включити вимірювання температури тіла, тиск, проведення УЗД-діагностики. Якщо буде взагалі несила – кисневі маски тобі в допомогу. Тільки коли ти переконаєшся, що жінкам почуває себе добре, зможеш відправити її додому до дня пологів.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам