Ігри Вагітні 2: Перша Допомога

    Ігри » Ігри Вагітні » Ігри Вагітні 2: Перша Допомога

    Опис Гри:

    Вмієш ти надавати першу медичну допомогу? А якщо мова йде про дівчину в цікавому положенні? Що ти будеш робити, якщо вагітної на вулиці раптом стане погано? Гра Перша Допомога Вагітній 2 допоможе тобі отримати відповіді на всі ці питання і навіть більше.

    Вагітність – це процес, який приносить жінкам не тільки щастя, але і ряд переживань. І це зрозуміло, тому що майбутня матуся завжди турбуватися про те, аби її дитина з'явився на світ здоровим і сильним. А це, в свою чергу, нерви. А нервувати в такому становищі не можна. Але що робити, якщо дурні думки самі по собі лізуть в голову? Так, все це може призвести до найгірших наслідків, що і сталося в цій грі.

    Отже, вагітної стало погано. Благо, дівчину встигли привезти в лікарню. Проте, як на зло, всі лікарі зайняті. Залишилася одна медсестра, яка готова надати першу допомогу тут і зараз. Цією медсестрою опиняєшся ти, і твоє завдання полягає в тому, щоб подбати про пацієнтку до прибуття лікарів. Для цього потрібно перевірити стан майбутньої породіллі. Перевір, чи все в порядку з температурою. Переконаєш, що її тиск і пульс знаходяться в нормальному стані. Щоб трохи розслабити красуню, зроби їй масаж.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам