Гра Вагітна Мама на Огляді у Лікаря

    Ігри » Ігри Вагітні » Гра Вагітна Мама на Огляді у Лікаря

    Опис Гри:

    Як тобі професія лікаря? Безсумнівно, даний вид зайнятості можна віднести до одного з найбільш відповідальних і складних. А якщо ти ще й акушер – людина, що оглядає вагітних і проводить пологи, то твоя задача ускладнюється, адже жінки в положенні – це особливі жінки, які вимагають особливого ставлення до себе.

    Отже, ти – лікар. Що роблять лікарі? Правильно, оглядають своїх пацієнтів, вислуховують їхні побажання і направляють на лікування, якщо такого необхідне. У цій грі ти займаєшся з вагітною жінкою. Кажучи іншими словами, саме ти той чоловік, який проведе її від початку вагітності до пологів. До слова сказати, тобі й пологи приймати доведеться. Так що постарайся, щоб процес вагітності протікав без проблем.

    Для цього потрібно забезпечити жінку правильним оглядом і відходом. Спочатку переконаєш, що пульс вагітної в повному порядку. Після цього перевір плід за допомогою УЗД-діагностики. Таким чином, ти зможеш дізнатися, як малюк розташовується в утробі матері і зробити висновок, як пройдуть пологи. Якщо у жінки знайдеш проблеми, признач їй курс лікування. Якщо з майбутньою породіллею все в повному порядку, тоді просто випиши їй вітаміни – вони ніколи зайвими не будуть.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам