Гра Вагітна Мама: Народження Дитини

    Ігри » Ігри Вагітні » Гра Вагітна Мама: Народження Дитини

    Опис Гри:

    Якщо ти любиш маленьких діток, то і гру Народження Милого Дитини ти просто зобов'язана полюбити, тому що в цьому геймі перед тобою відкривається таємниця появи на світ нової людини. А все приховане і незвідане це так цікаво, правда? Тоді вперед, тому що сьогодні ти будеш виконувати роль чи не найважчою професії в світі – людини, яка відповідає за прийняття пологів.

    Отже, в твоє розпорядження надходить майбутня матуся. Вона впродовж всієї вагітності спостерігалася у тебе, як у досвідченого лікаря, а сьогодні настав саме той день, коли її дитина має з'явитися на світ. Ти будеш весь час знаходитися поряд з породіллею, постійно намагаючись їй у всьому догодити і контролювати, щоб процес пройшов найбільш безболісним способом.

    Але спершу не забудь підготувати дівчину до пологів. Так, потрібно виконати чималий обсяг робіт. Для початку потрібно переконатися, що з майбутньою мамою все гаразд. Зрозуміти її стан допоможуть аналізи і їх результати. А коли почнуться пологи, роби все, що від тебе вимагається, аби цей процес закінчився благополучно.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам