Ігри Вагітні: Народження Малятка

    Ігри » Ігри Вагітні » Ігри Вагітні: Народження Малятка

    Опис Гри:

    У грі Народження Малятка ти зможеш зрозуміти, що поява на світ людини – це дуже нелегкий процес. Породіллі завжди переживають перед днем пологів, і не дарма, тому що це часто супроводжується нестерпними болями і муками. В цьому геймі ти зможеш відчути на власному досвіді і подивитися своїми очима, що являє собою процес пологів і як правильно себе при цьому вести.

    Отже, в даному випадку на твої плечі лягає роль доктора. Акушери – це ще ті сміливці, адже чи не кожен день вони спостерігають за процесом появи на світ нової людини. Не страшно? Навіть якщо ти трішечки боїшся, все одно спробувати свої сили у цій грі варто, адже тобі все-таки коли-то також доведеться через це пройти. Бо ти хоча б трішечки будеш до всього готова.

    Та як ти – доктор, до тебе завітала пацієнтка. Тобі потрібно уважно вислухати жінку, а потім приступити до ряду обов'язково навчальних процедур. Потрібно розповісти дівчині, як правильно дихати, як рухатися і взагалі як себе поводити, щоб не нашкодити малюкові. Правильна підготовка до пологів – це запорука пологів без проблем. Але і цим гра не закінчується, тобі доведеться пройти набагато далі. Коли настане момент появи на світ малюка (відкриємо таємницю – це буде дівчинка), і тоді ти повинна показати себе з найкращої сторони. Завершити процес народження дитини потрібно подавши малюка матері для здійснення першого годування.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам