Гра Вагітна Дівчина Підбирає Вбрання

    Ігри » Ігри Вагітні » Гра Вагітна Дівчина Підбирає Вбрання

    Опис Гри:

    Вагітні такі вагітні. Дивись, їм теж хочеться мати найкращий у світі цибулю. А враховуючи той факт, що дівчата в цікавому положенні відрізняються не менш цікавими вимог і побажань, то обсяг робіт у цій грі просто важко. А все тому, що гейм називається Вагітна Підбирає Вбрання, і ти будеш стилістом для майбутньої матусі. Не забувай враховувати всі її побажання, щоб догодити красуні.

    Наша головна героїня не може довго сидіти вдома. До того ж, лікар настійно рекомендує їй якомога більше часу проводити на свіжому повітрі. Однак виходити на вулицю постійно в одному і тому ж так нудно, правда? Так що швидше зазирни в шафу майбутньої матусі, щоб подивитися, який одяг є в наявності і як з цього всього можна сформувати новий прикольний цибулю.

    Дивись уважно, підбирай одяг, враховуючи значно збільшилася животик, як, втім, і вся фігура дівчини округлилися. Так що не намагайся напереть на дівчину речі, які з очевидних причин їй стали вже малі. Віддавай перевагу вільному одязі. А ще, що важливо, наша героїня повинна відчувати себе впевнено, одяг жодним чином не повинна сковувати її руху. Зумієш ти підібрати наряд, враховуючи всі ці чинники? А ти спробуй, може, у тебе все вийде, і ти станеш самим затребуваним дизайнером для вагітних.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам