Гра Війська: Війна мурах

    Ігри » Ігри Війська » Гра Війська: Війна мурах

    Опис Гри:

    Думаєш, комахи ні на що не годяться тільки тому, що вони комахи? Як би не так! Гра Мурахи Воїна покаже тобі абсолютно протилежні обставини. Одне тільки назва гейми про що може розповісти.

    Отже, мурахи вийшли на стежку війни. Тобі у цій війні відведена головна роль – ти будеш царем комах. Далі події розгортаються звичайним чином (мається на увазі, як для воєнного часу). Тому що бої просто так, без причини, на рівному місці не виникають. На цей раз обставиною до бою стали сусідні землі. Тобі, як царю, захотілося розширити кордони своєї держави, і для цього ти зібрав потужне військо, щоб відвоювати вподобані території.

    Цей гейм представляє величезний інтерес для любителів завжди прагнути більшого. Так, як тільки ти завоюєш перші землі, у тебе з'явиться більше можливостей за напрямом створення численної армії. Тобто чим більше перемог на кожному етапі ти одерживаешь, тим ширші горизонти перед тобою відкриваються. В результаті у тебе є шанс побудувати найбільшу в світі мурашину імперію. Скористайся ним, щоб довести, що ти кращий з кращих! А потім, коли ти будеш впевнений у своїй силі і моще на всі сто відсотків, вирушай атакувати противника, війська якого вже оточили твоє держава.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам