Гра Війська: Виживання 1944

    Ігри » Ігри Війська » Гра Війська: Виживання 1944

    Опис Гри:

    У грі Мистецтво Війни Omaha ти переносишся далеко назад в історію, А саме в день шостого червня одна тисяча дев'ятсот сорок четвертого року. Саме в цей день відбувається протистояння на пляжі Омахи. І ти, будучи в якості самого сміливого і відважного бійця, повинен застосувати всі свої сили, щоб протистояти ворогові.

    Ти є, як вже говорилося вище, головним бійцем військового загону. Разом з друзями ти був посланий у тил ворога – в місце, де противник вже вирив окопи. Гра динамічна. Так що приготуйся до того, що тобі доведеться весь час перебувати в безперервному бігу. Паралельно потрібно тримати вухо гостро, тому що тобі потрібно постійно здійснювати постріли у напрямку знаходження ворога.

    Противник також не ликом шитий. То і справа на твоєму шляху будуть зустрічатися різного роду пастки. Так що подумай відразу, скільки справ тобі доведеться виконувати одночасно. Потрібно і бігти, що є сили, і стріляти, і бути гранично уважним, щоб не потрапити в пастку. Як бачиш, гейм розрахований на дійсно сміливих і кмітливих гравців. Сподіваємося, що саме таким ти і є. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам