Гра Знайти Вихід: Даху нічного міста

    Ігри » Ігри Вихід з Кімнати » Гра Знайти Вихід: Даху нічного міста

    Опис Гри:

    Гра, яку ти бачиш перед собою, це гейм під назвою Mr. Snoozleberg 1 – перша частина відомої іграшки. Як ти розумієш, існують і інші версії гейми, про що говорить неймовірна популярність гри. Однак зараз ми поговоримо саме про витоки іграшки.

    Отже, наш містер є ні ким іншим, як звичайним сновидою. Коли наш персонаж засинає, він відразу ж перетворюється в якусь іншу людину, який, як і всі сновиди, взагалі не пам'ятає, що він робив вночі. А робить в темний час доби він наступне. Містер лазить по дахах будинків. Зрозуміло, що заняття це аж ніяк не безпечний. А враховуючи, що дії розгортаються як би уві сні і в той же час несвідомо, рівень небезпеки відразу ж збільшується в кілька разів.

    Бо цьому хлопцеві просто необхідний грамотний провідник, якого ти зараз і перетворишся. Отже, коли гра запуститься, не гайся ні секунди, відразу ж бери все справу під свій контроль. Тобі треба довести сновиди до потрібного місця. Робити все треба обережно, щоб герой не впав з даху і щоб з ним взагалі нічого поганого не сталося. Впораєшся? Сподіваємося, що саме так і буде. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам