Гра Вихованці: Кошеня і Малятко Хейзел

    Ігри » Ігри Вихованці » Гра Вихованці: Кошеня і Малятко Хейзел

    Опис Гри:

    Гра Малятко Хейзел і Кошеня розповість тобі про один день з життя відомої в геймерському світі дівчинки. Отже, що ж повинно трапитися через пару хвилин? Відкриємо тобі секрет – сьогодні дівчинка хоче спокутувати свого улюбленця. Все б нічого, якби в ролі домашнього улюбленця не виступала кішка. Наскільки тобі відомо, ці тварини терпіти не можуть воду, тому доведеться попаритися, щоб вимити кішечку.

    Отже, щоб не робила кішка, спокутувати її все одно треба. Не ходити ж їй брудної тільки через нелюбов до води? Тому доклади всіх зусиль, щоб впоратися з поставленим завданням, яким складним воно тобі не здавалося з першим секунд. Тим більше що працюєш ти не один, а разом з Хейзел, так що ви повинні впоратися.

    Після купання подбай про красивому зовнішньому вигляді кішечки. Одягни її в кращі наряди, розбав образ аксесуарами і зроби їй красиву зачіску. А потім і пограти трошки можна, так що всі твої старання будуть винагороджені, адже кішки самі по собі дуже грайливі істоти, так що ти можеш відмінно і весело провести час. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам