Гра Прибирання в будинку Ніндзя: грай безкоштовно онлайн!

    Ігри » Ігри Прибирання - грати онлайн безкоштовно! » Гра Прибирання в будинку Ніндзя: грай безкоштовно онлайн!
    Оцінка: 753 очок, Голосів: 190

    Опис Гри:

    Бути дружиною цього ніндзі дуже не просто. Адже кожен раз після тренування з його учнями доводиться дуже ретельно прибирати в будинку. Для того щоб ви могли відчути себе дружиною ніндзі була створена гра "Прибирання в будинку Ніндзя". Треба відзначити, що ніндзі ні чим не гірші ніж чоловіки інших професій i наводять безлад в будинку дуже швидко і безсумнівно. Тільки є велика різниця в тому, що потрібно збирати за ніндзею, і це не шкарпетки або пульти від телевізора, а справжні бойові нунчаки, ятагани і кімоно.

    Таких предметів по дому ніндзі розкидано настільки багато, що знайти кожному з цих предметів своє місце буває дуже навіть не просто.

    Для прибирання в будинку ніндзі вам необхідно буде використовувати мишку. А речі перетягувати на те місце, де вони на вашу думку повинні знаходитись.

    Якщо ви правильно визначите місце для предмету, то цей предмет там і залишиться, якщо ж місце для предмету визначено не вірно, вам доведеться шукати відповідне місце далі.

    Сміття, відразу ж викидайте, нічого його зберігати. Кому потрібні переможені в нерівному бою переполовинені і розкидані по підлозі ананаси.

    Роботи у вас багато і не варто зволікати з прибиранням.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам