Гра Захист Башти від Кульок

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Гра Захист Башти від Кульок

    Опис Гри:

    Супер Поппер – гра для справжніх любителів швидкості і динаміки. Дія відбувається на морському днів, де на перших рівнях лютують, то примарний восьминіг, то скелет. Твій герой – чи то людина, чи робот, вступає з антагоністами у відчайдушну боротьбу і таким чином заробляє собі очки на покупку допоміжних вогневих установок і переходу на інші рівні.

    доведеться Боротися з.... Повітряними кульками. Переміщуй героя по площині з допомогою літер A та D, а постріли втілюй, натискаючи на ліву кнопку миші. На перших рівнях гра може здатися тобі дуже простий, проте, напевно, ти відмітиш, що під час забави не можна відволікатися, адже ризик програти дуже великий. Тому рекомендуємо бути зібраним і зосередженим.

    до Речі, на допомогу до нашого головного динамічно рухається героєві можна додати нерухомі вежі, що стріляють по кулях вогнем. Вони значно полегшують перебіг гри і стрімко ведуть тебе до перемоги.

    Чим ближче до кінця рівня, тим більше стає куль. А в завершенні тобі доведеться битися і з тим, хто їх пускає – примарою, скелетом або ще якимось жахливим чудовиськом, що живе на дні океану.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам