Гра Захист міста від мутантів

    Ігри » Ігри Захист Замку » Гра Захист міста від мутантів

    Опис Гри:

    На всім добре відомий світ людей обрушився Кінець Світу. Невідомо, хто саме цьому посприяв – якийсь злий геній чи сили природи. Але, так чи інакше світ наближається до катастрофи. Вижило зовсім небагато людей, а що стосується решти – під дією небезпечного вірусу вони спершу захворіли, а після зазнали трансформації, перетворившись в жахливих мутантів, які жадають крові і нових людських жертв.

    Земля, здається, приречена. Людство вимирає, і лише жменька бравих солдатів під твоїм командуванням може змінити ситуацію на краще. Насправді всі вони – цивільні особи, які під гнітом епідемії змушені були організуватися, озброїтись і почати свій рух з порятунку планети.

    Тобі належить захистити село, в якій оселилися ці браві хлопці. Кожен з них живе у своїй дерев'яній хатинці. Просто натисни на будиночок, і постав оборону біля кожної хатини. Найпростіші бійці обійдуться тобі в 35 доларів. Їх перевага в тому, що навіть після атаки зомбі їм властиво оживати.

    Чим більше охоронців біля колиб, тим вище шанс зупинити навалу мутантів. Коли ти вб'єш потрібну кількість зомбі, тобі стануть доступні більш кваліфіковані воїни з кращим здоров'ям та бойовими навичками.

    Не впадай у відчай, якщо на перших порах навала відобразити не вийде. Множ свої війська, і ти обов'язково переможеш в цьому кривавому змаганні.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам