Гра Знайди Відмінності: Королівський Бал Принцеси

    Ігри » Ігри Знайди відмінності » Гра Знайди Відмінності: Королівський Бал Принцеси

    Опис Гри:

    Принцеса збирається на свій перший бал. Як тобі відомо, в королівському світі це дуже важлива і значна подія в житті кожної дівчини. Особини королівських кровей дуже довго і ретельно готуються до першого виходу у світ. Хто знає, може, саме сьогодні нашій героїні вдасться зустріти принца в грі Бал Принцеси.

    Наша принцеса так збиралася, що витратила купу нервів. Вона навіть фотографа найняла, щоб він фотографував її в різних образах. Іноді вона експериментувала всього лише трішки. Наприклад, сфотографувалася в одному і тому ж платті два рази, але в першому випадку з сумочкою, а в другому – без. І, треба зізнатися, таких фотографій вийшло навіть дуже багато, і тепер бідна принцеса зовсім заплуталася.

    Допоможи красуні розібратися в зображеннях. Візьми дві однакові картинки і постарайся відшукати на них відмінності. А відмінності тут неодмінно є! Можливо, коли тобі вдасться розставити все по поличках, ти допоможеш принцесі розібратися у власних нарядах і відправиш її на бал в кращому вигляді. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам