Гра Вбивати зомбі: Текіла бум!!

    Ігри » Зомбі » Гра Вбивати зомбі: Текіла бум!!
    Оцінка: 3195 очок, Голосів: 724

    Опис Гри:

    Непередбачуваний і хоробрий мексиканський дух у грі Вбивати зомбі: Текіла бум не залишить тебе байдужим! Вияви відвагу на дикій місцевості мексиканського кордону, де завжди повно злочинців і нелегалів. Вони всі страшні, брудні і хитаються від випитого, здалеку нагадують зомбі. Але головна небезпека в тому, що серед них дійсно може виявитися живий мрець, і ти навіть не встигнеш зрозуміти це, як він нападе на тебе!

    Виграти в Вбивати зомбі: Текіла бум зможе тільки той, у кого від природи розвинені швидка реакція і відмінна пильність! Нормальну людину текіла легко перетворює в схожого на зомбі. Що і говорити про закоренілих злочинців, зовнішній вигляд яких викликає бажання бігти або стріляти на поразку? Але твої вороги - не звичайні п'яниці, твої вороги - небезпечні і мерзенні, їм потрібна не нова доза текіли, а твоя плоть!

    Твій герой - мексиканець, і можливо, мексиканець, який теж випив текіли, але навіть будучи сильно п'яним, він завжди зможе відзначитися швидким і влучним пострілом наповал! Будь уважний, поки ти не знайдеш дробовик, тобі доведеться використовувати мачете! І, звичайно, справжній мексиканець повинен підкріплювати свої сили в цій нерівній сутичці, збираючи падаючі з неба долари і текілу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам