Гра Зомбі 2: Текіла проти мерців!!

    Ігри » Зомбі » Гра Зомбі 2: Текіла проти мерців!!
    Оцінка: 2217 очок, Голосів: 570

    Опис Гри:

    Найкращі ігри гідні продовження, саме так вирішили творці легендарної історії мексиканської війни з зомбі, і з'явилася гра Зомбі 2: Текіла проти мерців. Друга частина гри швидко завоювала повагу у любителів знищувати зомбі, адже в ній ще більше небезпек і ще крутіші сюжетні повороти!

    Місце дії гри Зомбі 2: Текіла проти мерців - мексиканський кордон. Навіть ті, хто жодного разу не бачив бойовиків про Мексику, знає, чим славиться це місце. Кордон США і Мексики - дуже небезпечне місце, яке намагаються уникати добропорядні люди. Ніхто і не подумає піти відпочити в місці, що прямо таки кишить агресивними п'яними мексиканцями і моторошними злочинцями...

    Головний герой повинен докласти всі зусилля своєї природної спостережливості і швидкості реакції, щоб відрізнити серед п'яниць і пройдисвітів справжніх живих мерців. Наш старий знайомий Мігель після чергового складного дня зустрічає красуню на мотоциклі, і красуня пропонує його підвезти в бар. Звичайно, Мігель зрадів. Але даремно! Прекрасна леді обертається до нього і раптом виявляє низку огидних зубів! Вона - зомбі! Ну і поворот! Вистачить герою сил оговтатись і встигнути вбити її? І чи зможе він далі спокійно потрапити в потрібне місце, якщо зомбі вже не такі передбачувані як раніше?

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам