Гра склеп Зомбі 3

    Оцінка: 245 очок, Голосів: 63

    Опис Гри:

    Для всіх любителів гри Вогонь і Вода. Ця гра являє собою окремий жанр, тому що на її основі створюються різні інші ігри. Так, гра Склеп зомбі, яку ти бачиш перед собою, ця третя частина відомої іграшки.

    У цій грі ти будеш керувати ліліпутами, які повинні пройти крізь секретну двері. Це їм потрібно зробити для того, щоб потрапити додому. Але для того щоб дійти до заповітної двері, потрібно перебороти не одну перешкоду. Серед ворогів, які також будуть присутні у цій грі, з'являться страшні зомбі. Але для двох персонажів це не так і страшно, чи не правда? Удвох можна подолати практично всі перешкоди.

    По дорозі не забувай збирати монети. Іноді для збору монет, які являють собою бонуси, потрібно відкрити якусь двері. Але так просто це буде зробити, як здається на перший погляд? Аж ніяк, тому що іноді доведеться приводити в дію складні механізми, а іноді треба буде дуже багато думати, щоб пройти чергову перешкоду. Як бачиш, роботи вистачає. Так що приєднуйся іншому (так як гра розрахована на двох), і вперед, назустріч пригодам!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам