Гра Лікарня: Одяг для доктора!

    Ігри » Ігри лікарня - грати онлайн безкоштовно! » Гра Лікарня: Одяг для доктора!
    Оцінка: 1489 очок, Голосів: 363

    Опис Гри:

    Всі професії у світі мають свій дрес-код і мають відповідати тій діяльності, в якій вони використовуються. Адже залежно який одяг на роботі носить співробітник, можна з легкістю визначити ким він працює. А особливо така впізнаваність важлива для людей, які працюють медичними працівниками. Адже дуже важливо, щоб лікаря в лікарні було видно з далека. І вражаюча штука, що як тільки людина одягає білий халат - йому довіряють своє здоров'я всі пацієнти.

    Пропонуємо вам у нашій грі "Лікарня: Одяг для лікаря" допомогти лікарю виглядати як того вимагає лікарський дрес-код.

    Вам може здатися що зовнішній вигляд лікаря зовсім не впливає ні на що. Адже психологічна складова дуже важлива в терапії, і фактор довіри між лікарем і пацієнтом вкрай важливий і його не можна виключати. А чи можна довіряти вашому лікарю, якщо він приходить на огляд, припустимо в легінсах або спортивному костюмі.

    Без всяких сумнівів, лікар повинен обов'язково має виглядати належним для лікаря чином.

    В нашій грі вам необхідно підібрати гардероб і для лікаря і для вашої пацієнтки. Це ви можете зробити клікаючи по елементах одягу у меню праворуч і ліворуч. Варіант, який вам здасться тобі оптимальними, ви можете зберегти і роздрукувати його на пам'ять.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам