Гра Бродилки на двох: Три порося

    Ігри » Ігри Бродилки грати онлайн безкоштовно! » Гра Бродилки на двох: Три порося
    Оцінка: 501 очок, Голосів: 117

    Опис Гри:

    Поганий настрій? Здолала смертельна нудьга? Або взагалі депресія напала? Від усього цього придумано один відмінний засіб - ігри Бродилки для двох. Вся суть в тому, що вони розраховані на двох гравців, а значить і веселощів буде вдвічі більше. Клич кращого друга, і вирушайте разом у захоплюючі пригоди! Що може бути краще? І взагалі, найцінніше і найважливіше в нашому житті - це, безперечно, справжня міцна дружба!

    Краще поєднання - це добрий друг, комп'ютер плюс крута іграшка Бродилка на двох і сила-силенна часу. Для чого, запитаєш ти? Для відмінного настрою! А це щей перевірений і самий швидко діючий рецепт від нудьги! Для того щоб прискорити результат спробуй онлайн-гру «Троє поросят». Діє гарантовано і миттєво!

    Бродилка для двох «Троє поросят».

    Цю казку добре пам'ятають усі. Сюжет іграшки в основному дуже її нагадує, але ми внесли і новизну. Тут теж фігурують троє поросят. Але, на відміну від казки, не всі вони хлопчики. Ти познайомишся з двома старшими братиками та їх маленькою сестричкою. Вони жили б собі весело і спокійно, якби не злий вовк. Чергова витівка цього запеклого негідника просто жахлива! Він примудрився вкрасти маленьку сестричку і вже приготувався з'їсти її на вечерю! Благо, поросята вчасно нагодилися і, виявивши що крихітка зникла, стрімголов кидаються на пошуки. Відважні свинки виявляються в страшному чарівному лісі. А їхня маленька перелякана сестричка десь в самій гущавині під великим неприступним замком. Якщо вони не виявлять всю мужність, спритність і розум, вовк вже точно сьогодні нею поласує

    Докладіть всі зусилля, щоб допомогти братикам-поросятам вижити в цьому дрімучому лісі і врятувати сестричку. Доведеться пройти через безліч різних випробувань, щоб дістатися до мети. Але ж це вам під силу, правда? Бажаємо удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам