Гра Автомобільна подорож

    Оцінка: 1403 очок, Голосів: 344

    Опис Гри:

    Хто з нас не мріяв подорожувати по світу на своєму улюбленому автомобілі. Захоплююча автомобільна подорож - це відмінний спосіб побачити світ у тих справжніх фарбах, які не можуть передати не розповіді друзів, ні екран телевізора. Як приємно відчувати вітер різних країн світу і побачити своїми очима знамениті пам'ятки архітектури, площі, міста.

    Так і чарівна і неприборкана Скарлет, господиня маленького рожевого автомобіля, захотіла побачити світ і відправилася в неймовірну подорож. І, напевно, уявила себе Міхаелем Шумахером, так як її манера водіння може знищити маленький рожевий автомобіль.

    Вона, як справжній гонщик Міхаель Шумахер, мчить по казковому місту на неймовірній швидкості і її маленька рожева машинка іноді просто не витримує такого водіння. А варто симпатичному водієві зробити один невірний рух і крихітний рожевий автомобіль разом з його господинею розіб'ється вщент!

    Тільки Ви можете допомогти неугамовной Скарлет в управлінні рожевої машинкою і не дозволити перетворити в безнадійну купу металу її маленький автомобіль!

    Бажаємо удачі в приборканні норовливої гонщиці. Траса чекає на Вас!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам