Гра Рятуємо моркву!

    Оцінка: 567 очок, Голосів: 143

    Опис Гри:

    Якщо Ви непосидючий чоловік і весь час шукайте цікавих розваг і не можете сидіти на одному місці, ігри з полюванням це саме те що Вам потрібно.

    Ігри з полюванням створено для всіх, хто дуже любить веселі й незвичайні пригоди й несподівані історії, які можуть статися з учасниками полювання та їх трофеями в будь-який момент гри.

    Полювання - це завжди цікаво, особливо для чоловіків. Навіть якщо Вашим мисливським трофеєм буде звичайна морква. Все-таки відчути себе справжнім мисливцем мріє кожен чоловік, крім того в грі "Рятуємо моркву!" морквина не зовсім проста, цей помаранчевий коренеплід літає, і зловити його зовсім не так то просто!

    Гра "Рятуємо моркву!" має своїх героїв. Управляти двома маленькими мисливцями Ви можете за допомогою мишки. Основними рухами управління грою є горизонтальне пересування одного з мисливців до тих пір, коли його човен не буде знаходиться прямо під дощем з моркви, інший мисливець повинен стріляти за допомогою правої кнопки миші і не забувати стежити за тим, щоб жоден з помаранчевих овочів не випав за борт човна мисливця. Кількість морквин з кожним новим рівнем буде збільшуватися, і управляти двома мисливцями моркволовами стане набагато складніше. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам